Halep, decizie finală: Simona a anunţat ce va face după Transylvania Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Ajunsă pe locul 22 în lume, după mai mult de opt ani fără întrerupere în Top 20, fosta campioană de la French Open şi Wimbledon s-a întors, la Bucureşti, după perioada petrecută, la Cluj.

Simona Halep (30 de ani) a ratat penultima şansă de a încheia acest sezon cu un trofeu. Dacă situaţia nu se va schimba, la Linz (6-12 noiembrie), atunci fosta ocupantă a locului 1 WTA va mai bifa o premieră negativă, în această stagiune: primul sezon din 2013 încoace în care nu-şi va trece în CV niciun turneu câştigat!

Probabil, de aceea, într-o ultima încercare de a evita această situaţie, Halep a luat decizia de a evolua şi la „Upper Austria Ladies Linz“, alt turneu mic, de categoria WTA 250, la care şi-a anunţat participarea şi Emma Răducanu.

După finala de duminică de la Transylvania Open, „Simo“ a lăsat de înţeles că deplasarea ei în Austria ţine de evaluarea condiţiei sale fizice, întrucât a simţit nişte dureri, la spate. Astăzi însă, la sosirea la Bucureşti, Halep a anunţat că va juca şi la Linz.

Ce a spus Simona Halep?

*Problema de la spate e doar un blocaj care trece. Am mai avut multe din acestea. Nu termin sezonul cu turneul de la Cluj. O sa joc şi la Linz. Nu mă gandesc la rezultat, anul acesta. Vreau doar să joc cât mai multe meciuri şi să pot să încep anul următor cu mai multă încredere.

*Vreau sa fiu mai bună. Şi simt că pot. După săptamâna asta, am început să simt că mai am şanse să ajung acolo unde-mi doresc, dar trebuie muncă şi sunt decisă să fac treaba asta!

*La Transylvania Open au fost foarte multe românce şi chiar am jucat cu două dintre ele (n.r. - Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian). Cred că a fost foarte bine pentru România, pentru noi şi cred că toată lumea s-a bucurat de organizare, de condiţii pentru că totul a fost extraordinar!

*Am făcut maximum. Mă bucur tare mult că am putut să joc atât de bine. Au fost meciuri importante, care mă vor ajuta. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite