Halep debutează, marţi, la French Open 2019: Organizatorii au anunţat programul zilei la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep joacă finala Madrid cu  Kiki Bertens FOTO EPA EFE Javier Lizon

Simona Halep (3 WTA) îşi va începe parcursul la Paris, în speranţa că va reuşi să câştige trofeul pe care l-a cucerit, anul trecut, după o finală dramatică în faţa lui Sloane Stephens.

Aşteptarea a luat sfârşit! Simona Halep revine, marţi, pe zgura de la Roland Garros, acolo unde e favorita caselor de pariuri în ceea ce priveşte ediţia din acest an.

Potrivit organizatorilor, constănţeanca de 27 de ani o va întâlni pe Ajla Tomljanovici (47 WTA) în al treilea meci al zilei pe „Philippe Chatrier“. În primele două partide, se vor înfrunta Millman şi Zverev la masculin şi Osaka şi Schmiedlova la feminin. Având în vedere că primul meci va începe de la ora 12.00, ora României, cel mai probabil, Halep şi Tomljanovici vor intra pe teren, după ora 15.00 (Eurosport).

Cele două sportive s-au întâlnit o singură dată până acum, în sezonul trecut, la Cincinnati, pe hard. Atunci, Halep s-a impus în trei seturi: 4-6, 6-3, 6-3. Tomljanovici, o australiancă de 26 de ani, are 7 victorii şi 6 înfrângeri pe zgură în acest sezon.

Tot marţi, alţi jucători din România vor fi în acţiune, în diferite probe la French Open 2019:

*Begu (116 WTA) – Zhu (106 WTA), ora 12.00

*Tecu / Rojer – Garin / Londero, al doilea meci al zilei pe terenul 8

*Copil / Bopanna – Klaasen / Venus, ultimul meci al zilei pe terenul 8

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite