Halep, debut fără emoţii la Madrid: S-a aflat cu cine va juca Simona în primul tur. Avem şi adversarele celorlalte românce

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO EPA

Simona Halep (3 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (29 WTA) au avut accesul asigurat pe tabloul principal, acolo unde au fost acceptate şi Sorana Cîrstea (93 WTA) şi Irina Begu (96 WTA) datorită wild-card-urilor primite de la organizatori în turneul lui Ion Ţiriac.

Simona Halep va debuta, săptămâna viitoare, la turneul de la Madrid, acolo unde, potrivit spuselor sale, se simte ca acasă, lucru confirmat şi de rezultatele româncei în ultimii ani.

La tragerea la sorţi de astăzi, Halep a fost plasată în partea superioară a tabloului, alături de liderul mondial, Naomi Osaka, şi de Karolina Pliskova (5 WTA) şi Elina Svitolina (6 WTA).

Constănţeanca de 27 de ani va intra în turul I cu un meci împotriva unei jucătoare venite din calificări. Apoi, în turul II, va da fie de Alison Riske (49 WTA), pe care o conduce cu 3-0 la întâlnirile directe, fie de Johanna Konta (47 WTA) în faţa căreia are un bilanţ negativ: 1-3.

Cel mai probabil, în turul II, Halep se va intersecta cu Julia Goerges (17 WTA), iar în sferturi poate juca în compania lui Svitolina.

Cu cine vor juca restul româncelor?

*Mihaela Buzărnescu o va întâlni în turul I pe Ajla Tomljanovici (43 WTA).

*Sorana Cîrstea va juca în primul meci cu americanca Madison Keys (14 WTA).

*Irina Begu va debuta în turneul de la Madrid cu Yulia Putintseva (41 WTA)

*Irina Bara (178 WTA) a jucat deja, astăzi, în primul tur al calificărilor şi a avansat datorită abandonului lui Rybarikova (72 WTA). Aceasta a renunţat la joc, după un prim set câştigat de Bara cu 7-5. În meciul decisiv pentru intrarea pe tabloul principal, românca va juca împotriva lui Kostyuk (320 WTA).

1.000 de puncte va primi campioana de la Madrid. Simona Halep are de apărat 215 puncte, după ce a atins sferturile în 2018. Deţinătoarea trofeului e Petra Kvitova.    Meciurile de la Fed Cup m-au ajutat foarte mult la încredere. Consider că sunt pregătită pentru acest sezon de zgură, însă n-am de unde să ştiu cum va fi. Simona Halep locul 3 mondial

Ce a făcut Halep la Madrid din 2016

An Rezultat Ultima adversară

2016 Campioană Cibulkova (6-2, 6-4)

2017 Campioană Mladenovici (7-5, 6-7, 6-2)

2018 Sferturi Pliskova (4-6, 3-6)

CITEŞTE ŞI:

Halep s-a îmbolnăvit: Simona a explicat ce a păţit în drum spre Madrid, dar şi-a liniştit fanii cu discursul ei

Halep, decizie importantă în privinţa turneului de la Madrid: Simona va înfrunta o jucătoare din România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite