Halep, dată de gol de Ţiriac: De ce e în cădere şi nu-şi găseşte antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani, 27 WTA) traversează cel mai dificil moment al carierei sale, după mai bine de şapte ani în care a fost mereu în elită, cu rezultate excelente.

Simona Halep a dispărut din peisaj, după „dubla“ Dubai - Doha în care, deşi a avut o semifinală în Emirate, per ansamblu, a dezamăgit. Iar asta pentru că ultima impresie contează şi, în cazul Simonei, ea a fost înfrângerea suferită, în turul I, la Doha, după un meci slab cu Caroline Garcia.

„Adevărul“ a scris aici că, în continuarea drumului, Halep trebuie să găsească răspunsurile la trei întrebări cruciale. Printre care una legată de noul antrenor. Care acum lipseşte din stafful ei. Motivele acestei situaţii au fost expuse de Ion Ţiriac, în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu“, difuzată de gsp.ro şi moderată de Ovidiu Ioaniţoaia.

Ce a spus Ion Ţiriac?

*Nu zic eu că-i trebuie antrenor. Îi trebuie un antrenor pe care să-l respecte. Dacă nu, nu e antrenor. Dacă n-ai încredere să faci ce spune antrenorul, atunci nu e antrenor. Simona are o personalitate foarte puternică. Eu n-am văzut niciun antrenor până acum care să nu fie dominat de ea. Dacă mai poate? Poate, sigur că da. La ea se întâmplă ceva cu concentrarea...

*După părerea mea, eu, ca antrenor, n-as fi făcut treabă cu Simona Halep. Eu sunt un antrenor care întodeauna am preferat un muncitor faţă de un talentat. Simona e foarte muncitoare, limitată la fizicul pe care şi l-a clădit la 14, 15, 16 ani. Simona e mai tare la cap decât e la picioare. Însă are acest caracter bun şi rău, care, la un moment dat, o face să se întoarcă total.

*Uitaţi clasamentul, mie nu-mi spune nimic clasamentul, în afară de numărul 1. Tenisul feminin, în ziua de astăzi, este atât de egalizat, în afară de Barty, care pare mai mult o profesoară decât tenismenă. 

9 martie e data la care va începe turneul de la Indian Wells, care va marca revenirea Simonei Halep în circuit.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite