Halep, dată ca exemplu negativ de americani: Articol dur despre ţinuta cu care Simona s-a afişat pe terenul de tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a lua apărarea Serenei Williams, un ziar din Statele Unite s-a legat de fusta purtată de liderul mondial la ultimele sale apariţii.

Presa americană a dat dovadă de un subiectivism exagerat, în ultimele zile, în articolele scrise despre Serena Williams. 

Încă de când a izbucnit scandalul din timpul finalei cu Naomi Osaka, Serena a fost susţinută pe faţă, deşi a avut un comportament urât. Williams a fost aplaudată la conferinţa în care a repetat că nu regretă că l-a făcut hoţ pe arbitrul Carlos Ramos şi, ulterior, foarte puţini ziarişti au avut curajul de a analiza obiectiv cele petrecute pe teren, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Acum, americanii au pornit o altă campanie pentru a lua apărarea Serenei Williams în scandalul legat de costumul pe care l-a purtat la Roland Garros. Ţinuta americancei a fost criticată de organizatorii French Open care au insistat că, la anul, nu vor mai accepta aşa ceva.

Pornind de aici, jurnaliştii de la „The Daily Iowan“ au dat-o pe Simona Halep drept exemplu negativ pentru a justifica costumaţia bizară folosită de Williams.

Ce au scris?

*Giudicelli (n.r. - directorul de la Roland Garros) a spus că acel costum, purtat de Serena, a fost o lipsă de respect pentru joc. Cum aşa? E lipsit de respect pentru că Williams e o femeie cu forme? Pentru că e o femeie de culoare cu forme? Cum poate fi acel material din spandex mai lipsit de respect pentru integritatea tenisului decât fustele scurte purtate de românca Simona Halep sau de alte jucătoare? Williams îşi acoperă, cu siguranţă, mai multă suprafaţă din corp cu acel costum, în comparaţie cu fustele scurte purtate de alte jucătoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite