Halep a dat verdictul despre starea ei de sănătate: Simona a explicat ce şanse sunt să se opereze din cauza herniei de disc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenită în ţară după apariţia publicitară pe care a avut-o la Singapore, Simona Halep a explicat, în detaliu, ce urmează să facă în următoarea perioadă.

Simona Halep a insistat că va avea o vacanţă îndelungată până în decembrie, însă, din păcate pentru ea, vacanţa nu va însemna doar relaxare şi distracţie.

Din cauza durerilor de la spate, constănţeanca de 27 de ani va avea un program foarte strict pe care l-a descris chiar ea la Digi Sport. Pe scurt, nu va exista nicio zi în care liderul WTA să nu facă o serie de exerciţii.

Ce a spus Simona Halep?

*Voi face recuperare la spate, pentru că trebuie să mă fac bine. O să fiu în fiecare zi în sala de gimnastică, aşa că nu se vor schimba prea multe lucruri. 

*Operaţia e exclusă. Încă am dureri la spate, dar sunt normale. Dar vor trece, eu sunt foarte pozitivă.

*A fost o senzaţie foarte frumoasă (n.r. - când a fost declarată cea mai bună jucătoare din acest sezon), m-am bucurat că am putut să merg acolo. Fiecare premiu e mai important decât precedentul. Mă bucur că pot să fiu cât se poate de sus (n.r. - în clasament). Sunt acolo de câţiva ani şi mă bucur să fac parte din această elită a tenisului. E plăcut şi îmi dă încredere pe mai departe. Înseamnă mult să fiu cea mai cunoscută româncă în momentul de faţă, îmi dă încredere. Mă bucur că oamenii apreciază acest lucru.

*Nu ştiu cum ar fi arătat Turneul Campioanelor cu mine în teren. Chiar nu vreau să mă gândesc, e bine că acum sunt acasă. Aşa a fost să fie să mă accidentez la ultimele trei turnee şi accept asta. Nu o să dramatizez. Pot să spun că sunt tristă că n-am jucat la Turneul Campioanelor, dar nu o iau ca pe o dezamăgire. Se întâmplă, toate jucătoarele au probleme. La acest nivel e oarecum normal să mai apară şi câte o accidentare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite