Halep a dat marea lovitură: Simona şi-a găsit noul sponsor şi va câştiga o sumă uriaşă. Ce urmează pentru ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep a devenit prima ocupantă a locului 1 WTA care a rămas fără sponsor tehnic, după ce Adidas a refuzat să-i dubleze contractul.

Simona Halep (1 WTA) şi-a întrerupt colaborarea cu Adidas după patru ani, după ce a cerut suma de două milioane de euro pentru un nou contract, solicitare cu care nemţii n-au fost de acord. 

Drept urmare, constănţeanca de 26 de ani a fost nevoită să joace la Shenzhen, în primul turneu din 2018, cu un echipament no-name. În această perioadă, Andrei Pavel, ultimul membru în stafful Simonei, a purtat negocieri cu americanii de la Nike, chiar dacă, la un moment dat, s-a vehiculat că şi Lacoste ar fi intrat pe fir.

La fel ca Serena, Şarapova şi Federer

Într-un final însă, echipa lui Halep ar fi ajuns la o înţelegere cu cei de la Nike, după cum a informat redactorul-şef de la prosport.ro, Andru Nenciu.

Părţile ar fi ajuns la un acord, „în proporţie de 99%“, pentru un contract în valoare de 1,7 milioane de euro pe sezon. Astfel, Halep ar urma să aibă acelaşi sponsor ca şi Serena Williams, Maria Şarapova sau Roger Federer.

Urmează anunţul oficial, după care Simona va fi prezentată de Nike în cadrul unui eveniment special.

FOTO Ce echipament a purtat Simona la ultimul antrenament de la Melbourne

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite