Halep, coşmarul antrenorilor: „Bate din palmele alea, nu sta degeaba!“. Simona e la a treia ieşire oribilă la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Halep nu doar că nu se află la primul derapaj comportamental de acest gen, dar se pare că, atunci când joacă la Miami, nu poate încheia turneul, fără să-şi facă praf antrenorul!

În 2017, ea a fost eliminată în sferturi, după o înfrângere cu Johanna Konta. Românca a pierdut setul doi la tiebreak şi, înainte de a începe decisivul, l-a chemat pe Darren Cahill lângă ea. A urmat un dialog în care Halep a părut total dezinteresată de sfaturile australianului de 53 de ani, tratându-l cu fundul pe acesta. Spre lauda lui, Cahill a rămas calm şi a parat „înţepăturile“ răutăcioase ale Simonei. 

După meci însă, Cahill a ameninţat că pleacă şi, speriată de perspectiva de a rămâne fără australian, Halep şi-a revizuit comportamentul şi nu şi-a mai permis astfel de ieşiri, cât timp a fost antrenată de Darren.

Înainte de Daniel Dobre şi de Darren Cahill, Victor Ioniţă a fost primul care s-a lovit de furia Simonei la Miami. În 2015, în timpul victoriei cu Flavia Pennetta din optimi, constănţeanca a dat de greu în debutul setului secund. Halep a pierdut primul game şi a fost condusă cu 0-15 pe serviciul ei, moment în care s-a întors spre lojă, unde se aflau antrenorul Victor Ioniţă şi ceilalţi oameni din staff, şi a strigat nervoasă: „Bate din palmele alea, nu sta degeaba!“.

Alina Tecşor, timorată: „Vrei o banană?“

Cu excepţia lui Darren Cahill, care a pus-o la punct pe Simona, după ce, la rândul său, a „înghiţit“ de mai multe ori ieşirile nervoase ale acesteia, restul antrenorilor care au lucrat cu Halep au fost dominaţi de ea. Un exemplu clar în acest sens e momentul antologic petrecut într-o partidă de Fed Cup cu Spania. 

Atunci, cu Simona extrem de nervoasă pe margine, căpitanul-nejucător al echipei la vremea respectivă, Alina Tecşor, s-a apropiat de Halep şi a îndrăznit să zică atât: „Simona, vrei o banană?“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite