Halep, coşmarul antrenorilor: „Bate din palmele alea, nu sta degeaba!“. Simona e la a treia ieşire oribilă la Miami

Halep, coşmarul antrenorilor: „Bate din palmele alea, nu sta degeaba!“. Simona e la a treia ieşire oribilă la Miami

Halep nu doar că nu se află la primul derapaj comportamental de acest gen, dar se pare că, atunci când joacă la Miami, nu poate încheia turneul, fără să-şi facă praf antrenorul!

În 2017, ea a fost eliminată în sferturi, după o înfrângere cu Johanna Konta. Românca a pierdut setul doi la tiebreak şi, înainte de a începe decisivul, l-a chemat pe Darren Cahill lângă ea. A urmat un dialog în care Halep a părut total dezinteresată de sfaturile australianului de 53 de ani, tratându-l cu fundul pe acesta. Spre lauda lui, Cahill a rămas calm şi a parat „înţepăturile“ răutăcioase ale Simonei. 

După meci însă, Cahill a ameninţat că pleacă şi, speriată de perspectiva de a rămâne fără australian, Halep şi-a revizuit comportamentul şi nu şi-a mai permis astfel de ieşiri, cât timp a fost antrenată de Darren.

Înainte de Daniel Dobre şi de Darren Cahill, Victor Ioniţă a fost primul care s-a lovit de furia Simonei la Miami. În 2015, în timpul victoriei cu Flavia Pennetta din optimi, constănţeanca a dat de greu în debutul setului secund. Halep a pierdut primul game şi a fost condusă cu 0-15 pe serviciul ei, moment în care s-a întors spre lojă, unde se aflau antrenorul Victor Ioniţă şi ceilalţi oameni din staff, şi a strigat nervoasă: „Bate din palmele alea, nu sta degeaba!“.

Alina Tecşor, timorată: „Vrei o banană?“

Cu excepţia lui Darren Cahill, care a pus-o la punct pe Simona, după ce, la rândul său, a „înghiţit“ de mai multe ori ieşirile nervoase ale acesteia, restul antrenorilor care au lucrat cu Halep au fost dominaţi de ea. Un exemplu clar în acest sens e momentul antologic petrecut într-o partidă de Fed Cup cu Spania. 

Atunci, cu Simona extrem de nervoasă pe margine, căpitanul-nejucător al echipei la vremea respectivă, Alina Tecşor, s-a apropiat de Halep şi a îndrăznit să zică atât: „Simona, vrei o banană?“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: