Halep are o concurenţă serioasă la Paris: Start lansat pentru jucătoarea în faţa căreia a pierdut o finală în 2019

Halep are o concurenţă serioasă la Paris: Start lansat pentru jucătoarea în faţa căreia a pierdut o finală în 2019

Simona Halep (3 WTA) va debuta, marţi, în primul tur de la French Open, iar până atunci poate urmări cum joacă principalele ei rivale la trofeu, la Paris.

Ştiri pe aceeaşi temă

French Open 2019 programează, astăzi, meciurile din a doua zi, iar în sesiunea de dimineaţă, Kiki Bertens (4 WTA), considerată o favorită la titlu, a intrat pe teren pentru duelul cu Pauline Parmentier (66 WTA).

Meciul a fost câştigat, fără mari probleme, de olandeza de 27 de ani. În primul set, aceasta a condus cu 4-1, înainte de a câştiga cu 6-4. În setul doi, Parmentier a pus mai multe probleme, a avut chiar 3-2, dar de la acest scor a început revenirea lui Bertens care s-a impus, din nou, cu 6-4.

În turul II, Bertens o va întâlni pe Kuzmova (46 WTA). Olandeza de 27 de ani joacă la French Open 2019, după ce a câştigat deja două turnee pe zgură în acest sezon, la Sankt Petersburg şi la Madrid. La ultima finală, a învins-o chiar pe Simona Halep.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: