Halep îl concurează pe Becali: luna şi antrenorul pentru Simona. Cu cine va colabora la turneul de la Toronto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea din România pare că îşi schimbă stafful de la un turneu la altul, chiar dacă a fost criticată pentru aceste decizii bizare.

Nici măcar Gigi Becali nu mai concediază antrenorii pe bandă, aşa cum face Simona Halep de la sfârşitul anului trecut.

Ocupanta locului 3 WTA a încheiat 2014 alături de Wim Fissette, după care a început 2015 cu Victor Ioniţă de care s-a despărţit după şase luni.

La Wimbledon, românca a lucrat cu Daniel Dobre, dar a renunţat şi la acesta după eliminarea suferită în turul I la All-England Club. La puţin timp după această mutare, Simona a spus că va fi pregătită de australianul Darren Cahill pentru US Open (31 august – 13 septembrie).

Halep a plecat, joi, spre Canada, acolo unde va începe pregătirile pentru ultimul turneu de Mare Şlem al anului, iar înainte de plecare a mai făcut un anunţ-surpriză, potrivit gsp.ro, în ceea ce priveşte componenţa staffului ei.

Ce a spus?

„Voi lucra cu Răzvan Sabău şi sunt mulţumită cum colaborez cu el. Sper să ne meargă bine şi să obţin un rezultat bun“, a declarat Halep.

Răzvan Sabău (38 de ani) e antrenorul sub comanda căruia o altă jucătoare din România, Patricia Ţig, tocmai a urcat până pe locul 115 în lume. Cât timp a fost jucător activ în circuitul ATP, cea mai bună clasare a lui Răzvan Sabău a fost locul 74, în 2005.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite