Halep, primul comentariu despre cazul Djokovici: „Eu am făcut asta de la bun început!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Australian Open 2022 (17-30 ianuarie) are o întrebare-tip pentru toţi jucătorii care îşi termină meciurile şi vin la conferinţe: „Trebuia să joace Djokovici la acest turneu?“.

Până acum, curiozitatea jurnaliştilor a născut tot felul de reacţii. De pildă, Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP) a oferit un răspuns diplomatic, pentru a nu da tare în Djokovici, dar şi pentru a nu stârni reacţii dure din partea publicului la următoarele sale meciuri, la Melbourne.

Naomi Osaka (14 WTA), în schimb, a fost scârbită atât de scandal, cât şi de faptul că s-a cerut părerea sa, după cum „Adevărul“ a arătat aici.

Astăzi, după debutul ei victorios în turneu, i-a venit rândul Simonei Halep (30 de ani, 15 WTA) să primească întrebarea despre Djokovici. Eurosport, postul care transmite Australian Open, a arătat aici răspunsul campioanei din România.

Ce a spus Simona Halep?

*Eu am fost tot timpul pro vaccin, pentru că m-am şi vaccinat atunci când a trebuit, chiar de la început. Mereu am ascultat opinia specialiştilor, a doctorilor şi sunt în totalitate de acord cu ei. Cred că e vorba despre ceva global şi nu pot eu, care nu mă pricep la aşa ceva, să-mi dau cu părerea. Dar a fost o situaţie dificilă pentru toată lumea.

CITEŞTE ŞI:

Djokovici, apărat de un titan al presei din România: „L-au tratat ca pe un infractor. Urât! Ruşinos!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite