Halep şi colegele ei în faţa unei semifinale istorice: Francezii au anunţat numele oraşului care va găzdui meciul de Fed Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Deşi s-a vorbit despre Paris şi Nisa, şefii Federaţiei Franceze de Tenis au venit cu o variantă care a surprins toată lumea.

Pentru prima dată în istorie, oraşul Rouen, capitala regiunii Normandia, va găzdui un meci de Fed Cup. Aici, într-o sală cu o capacitate de 5.234 de locuri, Franţa şi România se vor înfrunta la 20 şi 21 aprilie.

Deocamdată, nu se ştie suprafaţa care va fi instalată pentru acest meci, anunţul în această privinţă urmând a fi făcut luni.

O echipă vulnerabilă acasă

E clar că România va avea o misiune dificilă în faţa Franţei, însă Halep şi colegele ei au motive de optimism. Ele tocmai au eliminat Cehia, neînvinsă acasă din 2009! Franţa nici nu se compară cu echipa de care România tocmai a trecut, fiind net inferioară. O dovadă în acest sens e şi bilanţul meciurilor disputate de Franţa pe teren propriu în ultimii ani. Mladenovici şi colegele ei au fost învinse de Cehia, la Strasbourg, în finala din 2016, iar în 2018 au pierdut, în semifinale, în faţa Statelor Unite, la Aix-en-Provence.

Fed Cup, Grupa Mondială

*Cehia – România 2-3

*Belgia – Franţa 1-3

*Germania – Belarus 0-4

*SUA – Australia 2-3

Semifinale (20-21 aprilie)

*Franţa – România

*Australia – Belarus

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite