Halep, „citită“ de antrenorul Serenei: Patrick Mouratoglou a explicat ce trebuie să facă Williams pentru a trece de Simona în optimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
serena mouratoglou foto epa

Simona Halep a pierdut opt din cele nouă întâlniri cu Serena Williams (16 WTA), cea care se află într-o formă fantastică în acest început de sezon.

Serena Williams a pierdut un singur set în cele şase meciuri pe care le-a disputat în 2019 şi, în două rânduri, adversarele ei au izbucnit în plâns, după ce au fost învinse de fostul lider mondial!

Pentru americanca de 37 de ani urmează acum duelul cu Simona Halep din optimile de la Australian Open, iar antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, a analizat la Eurosport atât victoria Simonei cu Venus, cât şi partida care va urma, luni, în optimi.

Ce a spus Patrick Mouratoglou la Eurosport?

*Simona ştia că trebuie să fie agresivă, pentru că nu vrei să o laşi pe Venus să-şi facă jocul ei, întrucât ştim cât poate fi de periculoasă. Cred că ambele jucătoare veneau după meciuri dificile, iar Venus mi s-a părut puţin obosită. Ea nu mai are vârsta Simonei, ceea ce e a fost bine pentru Halep, de asta meciul a fost atât de clar în favoarea Simonei. Halep s-a simţit bine în raliuri.

*Ştim că e o mare luptătoare (n.r. - Halep). Simona anticipează foarte bine, deschide terenul cu unghiuri şi apoi finalizează în lung de linie. Trebuie să atacăm serviciul doi şi, în principiu, să scurtăm schimburile, pentru că altfel s-ar putea să fie foarte periculoasă pentru noi.

Meciurile Serenei Williams în 2019

Hopman Cup

*7-6, 6-2 cu Sakkari (43 WTA)

*4-6, 6-4, 6-3 cu Bencic (49 WTA)

*6-1, 7-6 cu Boulter (97 WTA)

Australian Open

*Turul I: 6-0, 6-2 cu Maria (73 WTA)

*Turul II: 6-2, 6-2 cu Bouchard (79 WTA)

*Turul III: 6-2, 6-1 cu Yastremska (57 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite