Jelena Jankovici, prea tare pentru Sorana Cîrstea. Românca, învinsă în turul 3, la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cirstea. FOTO: Reuters
Sorana Cirstea. FOTO: Reuters

Sorana Cîrstea (locul 26 WTA) s-a oprit în turul 3 la Roland Garros, după ce-a pierdut în două seturi în faţa Jelenei Jankovici (Serbia, locul 7 WTA). Românca n-a câştigat decât trei game-uri în meci.

Cîrstea a pierdut cu 1-6, 2-6, la capătul unei partide care a durat o oră şi 14 minute. 

După un prim set şters, în care nu şi-a câştigat niciodată serviciul, iar Jankovici a reuşit patru break-uri, Sorana a dat semne de trezire la viaţă, în startul setului secund. 

A condus cu 2-0, dar revirimentul s-a dovedit o iluzie. Sârboaica a câştigat şase gameuri consecutive (!), a luat setul secund şi meciul. 

Pentru participarea în turul trei, Cîrstea va primi 130 de puncte WTA şi un premiu de 72.000 de euro. 


Begu-Knapp / Raquel Kops-Jones-Abigail Spears 4-6, 7-5, 7-5

Irina-Camelia Begu şi Karin Knapp (Italia) s-au calificat în turul trei al probei de dublu feminin, după ce-au învins perechea formată din americancele Raquel Kops-Jones şi Abigail Spears, favoritele şase ale turneului. Participarea în optimile de finală este recompensată cu 31.000 de euro.


Tecău-Rojer/Nestor-Zimonjici 4-6, 5-7

La dublu masculin, Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer s-au oprit joi, în optimi, fiind învinşi de perechea Daniel Nestor/Nenad Zimonjici (Canada/Serbia - favoriţi numărul 3). Pentru participarea în optimi, Tecău şi Rojer au încasat un cec în valoare de 31.000 de euro.

Tecău va juca, tot sâmbătă, în optimi şi la dublu mixt, alături de Sania Mirza, împotriva cuplului Timea Babos/Eric Butorac (Ungaria/SUA).

Vezi şi 

Simona Halep, în premieră în optimile de la Roland Garros, după un succes clar cu Torro-Flor. Condiţia pentru a ajunge locul 3 mondial

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite