Halep la Cincinnati: cum a fost comentată înfrângerea Simonei la televiziunea americană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă la Digi Sport, Cristian Tudor Popescu a pomenit, în mod iresponsabil, că după eşecul lui Halep în faţa lui Muguruza mulţi vor specula că românca a cedat deliberat, în schimb, americanii au oferit o perspectivă echilibrată asupra finalei de la Cincinnati.

Simona Halep (2 WTA) n-a avut nicio şansă în duelul cu Garbine Muguruza (6 WTA), suferind al treilea eşec la rând în faţa acesteia pe hard. 

Campioana de la French Open 2016 şi Wimbledon 2017, obişnuită cu mizele uriaşe, Muguruza s-a adaptat mai bine presiunii şi a dominat finala de la Cincinnati de la un capăt la altul.

Imediat după meci, comentatorii postului american care a transmis finala au făcut un scurt rezumat al jocului, încercând să explice de ce Halep a dezamăgit atât de tare.

„Halep a încercat să-şi pună adversara sub presiune, dar Muguruza nu i-a dat nicio şansă. Simona s-a prezentat la meci cu o atitudine pozitivă, a încercat să fie agresivă, dar Muguruza, pur şi simplu, a sufocat-o! Cred că pentru Halep finala s-a pierdut încă de la finalul primului set. Muguruza a învins-o mental din acel moment şi Simona n-a ştiut ce să facă pentru a ieşi din această situaţie. Per total, Muguruza a dominat finala de la început până la sfârşit“, a spus comentatorul postului american.

De asemenea, a fost pus sub lupă şi faptul că, după ultima minge, Simona a dispărut pentru câteva minute de pe teren, solicitând o pauză pentru a merge la baie. 

„Cred că, după ce a pierdut, Halep a fugit la baie, fiindcă a fost copleşită de emoţii. A ratat o nouă şansă de a ajunge pe locul 1 mondial, ceea ce a fost prea mult pentru ea“, a adăugat comentatorul american.

Acesta a şi lansat un pronostic: „Când va începe US Open, Muguruza va fi într-o postură foarte bună pentru a ajunge chiar pe locul 1 în lume. Ceea ce se va întâmpla, dacă va câştiga turneul“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite