Halep a cheltuit o avere pe vacanţa ei romantică: Cât a plătit pentru fiecare noapte de cazare la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (28 de ani) şi Toni Iuruc (40 de ani) au petrecut ultimele săptămâni împreună, mai întâi, la Maldives şi la Budapesta, iar apoi la Paris.

Simona Halep, la fel ca toate jucătoarele de elită, are un calendar extrem de încărcat în timpul sezonului, călătorind, aproape săptămânal, pentru a participa la diverse turnee.

De aceea, cele câteva săptămâni libere de care se bucură între sezoane sunt sfânte şi, în prima parte, dedicate relaxării. Anul acesta, trăind o poveste de dragoste alături de Toni Iuruc, Simona a avut o vacanţă romantică, petrecută în Maldives, Budapesta şi Paris. Şi nu s-a uitat la bani, după cum au scris cei de la cancan.ro. Potrivit sursei citate, Simona şi Toni s-au răsfăţat la Paris, având cazarea la Plaza Athenee Hotel, unde au plătit 3.000 de euro pe noapte.

Celebrul hotel parizian e locul preferat al vedetelor de talie internaţională şi, de-a lungul timpului, aici s-au cazat Mariah Carey, Cristiano Ronaldo, Charlize Theron sau Britney Spears.

Simona Halep îşi va continua vacanţa şi în următoarea perioadă, urmând să revină pe teren la Adelaide, singurul turneu la care va participa înainte de Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie). 

Turneul de la Adelaide va începe de la 12 ianuarie.

CITEŞTE ŞI:

Halep, „logodită“ cu forţa: Reacţia jurnalistului care a dat „bomba“ demontată de Simona

Halep, al doilea cel mai profitabil sezon din carieră: Cât a câştigat, în medie, la fiecare meci jucat în 2019

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite