Halep, în centrul atenţiei în presa mondială: Cum a fost prezentată decizia Simonei de a renunţa la Turneul Campioanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Vestea că Simona Halep a renunţat la Turneul Campioanelor a făcut repede înconjurul lumii, absenţa româncei fiind o pierdere importantă pentru iubitorii tenisului.

Simona Halep va reveni pe teren abia în 2019, hernia de disc de care suferă în acest moment obligând-o să se retragă atât de la Kremlin Cup, cât şi de la Turneul Campioanelor.

Faptul că cea mai bună jucătoare a lumii nu va evolua la WTA Finals - ar fi fost a cincea prezenţă consecutivă - a fost o ştire prezentată în publicaţii şi site-uri prestigioase, iar Digi Sport a selectat cele mai importante titluri.

Ce a scris presa internaţională?

BBC: Ocupanta locului 1 în clasamentul WTA s-a retras de la Turneul Campioanelor, unde premiile totale sunt de 7 milioane de dolari. Cauza retragerii e o accidentare la spate suferită, luna trecută, la Wuhan.

The Telegprah: Tenismena din România, care şi-a asigurat deja prima poziţie în clasamentul WTA pentru restul anului, a decis să pună sănătatea pe primul loc şi să nu participe la Turneul Campioanelor.

L'Equipe: După ce la începutul săptămânii s-a retras de la Moscova, Simona Halep, accidentată la spate, a fost forţată să renunţe şi la Turneul Campioanelor.

WTA Tennis: Din cauza accidentării suferite în septembrie la Wuhan şi diagnosticată apoi cu o hernie de disc, Simona Halep a zburat la Singapore cu speranţa că va putea juca, dar a fost nevoită să se retragă joi. Halep pune punct astfel celui mai bun sezon din carieră în care a câştigat primul ei Grand Slam.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite