Halep, cea mai neplăcută surpriză de la US Open: Garbine Muguruza a explicat ce s-a întâmplat cu Simona la New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a abordat ultimul Grand Slam al anului din postura de lider mondial, fiind şi cap de serie numărul 1 la tragerea la sorţi. Din păcate, constănţeanca de 26 de ani n-a trecut de primul meci.

Simona Halep a devenit prima ocupantă a locului 1 mondial care a părăsit US Open în runda inaugurală în ultimii 50 de ani! Eşecul suferit de sportiva din România în duelul cu Kaia Kanepi a fost cea mai mare surpriză din turul I la US Open 2018.

La aproape trei săptămâni de la acel moment, Garbine Muguruza (14 WTA) a încercat să explice pentru Tennis Channel ce a păţit Halep la New York.

Ce a spus Muguruza?

*Aţi văzut ce s-a întâmplat la US Open. Chiar dacă eşti prima favorită, asta nu înseamnă că nu poţi să pierzi în primul tur. Toată lumea credea că va ajunge foarte departe (n.r. – Simona Halep), dar, pe de altă parte, întâlneşti adversare care dau totul în faţa ta.

*E periculos pentru că ai multă presiune în această postură. Asta a fost marea problemă, presiunea. Şi, dacă nu eşti pregătită sută la sută, ieşi din turneu în turul 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite