Halep, categorică: „Eu şi Andreescu nu suntem prietene!“. Simona, răspunsuri neaşteptate la întrebările ziariştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (4 WTA) poate juca la US Open 2019, în premieră, împotriva Biancăi Andreescu (15 WTA). E un meci mult aşteptat, mai ales în România.

Simona Halep şi Bianca Andreescu se pot intersecta în optimile de la US Open, iar confruntarea lor va fi, cu siguranţă, una de mare interes pentru iubitorii tenisului.

Până acum, impresia generală a fost că „Simo“ şi Bianca, pe lângă faptul că sunt două jucătoare foarte valoroase, se află şi în relaţii apropiate. Mai ales că Halep a vorbit mai mereu frumos despre rivala ei mai tânără, oferindu-i inclusiv câteva sfaturi. Iar Bianca a avut, la rândul ei, un discurs plin de respect şi admiraţie la adresa lui Halep.

Acum însă, înainte de US Open, Halep a oferit câteva răspunsuri neaşteptate, atunci când s-a lovit de întrebările repetate ale jurnaliştilor despre Andreescu. 

Ce a spus Simona Halep?

*Doar o dată ne-am antrenat amândouă, nu de mai multe ori cum spuneţi voi.

*Întotdeauna am spus că e o luptătoare şi că merită să câştige aceste meciuri, pentru că nu renunţă. Am auzit că munceşte mult. N-am conexiuni cu ea, nu suntem prietene.

*I-am spus, cu câţiva ani în urmă, să treacă la tenisul profesionist, pentru că are puterea să facă asta. Atâta tot. Nu e meritul meu (n.r. - unde a ajuns Andreescu). E o jucătoare bună şi sunt sigură că poate câştiga mai multe meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite