Halep, un car de nervi: Şi-a permis Simona să-şi jignească antrenorul?! Ce a strigat românca în timpul meciului cu Kerber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a trecut după un meci de mare luptă de Angelique Kerber (12 WTA), însă partida a furnizat un moment controversat, surprins de camerele de luat vederi.

Simona Halep nu poate apela la sfaturile lui Darren Cahill în timpul partidelor de la French Open, întrucât reprizele de „on-court coaching“ sunt interzise la turneele de Grand Slam.

De obicei însă, loja staffului e aproape de teren, aşa că antrenorul poate fi auzit, în cazul în care strigă anumite indicaţii. Prosport.ro, site care are un reporter prezent la Paris, a venit cu o informaţie incredibilă după partida Halep – Kerber.

Potrivit sursei citate, la scorul de 4-1 pentru Simona în decisiv, aceasta ar fi avut o reacţie lipsită de eleganţă la adresa antrenorului Darren Cahill.

Ce a scris prosport.ro?

Simona a preluat controlul în setul trei, 6-7, 6-3, 4-1, dar s-a supărat în mod inexplicabil pe antrenor.  După un schimb de mingi intens, Simona a strigat nervoasă către Darren Cahill: "Taaaci!". Probabil că antrenorul i-a transmis ceva care a deranjat-o. Asta a vrut să arate şi regizorul transmisiunii, care a pus imediat camerele pe australian.

CLICK AICI PENTRU A CITI, INTEGRAL, ARTICOLUL

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite