Halep, după calificarea în finala Rogers Cup: Când sunt obosită, sunt relaxată şi pot juca un tenis mai bun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA
FOTO EPA

Simona Halep a declarat, sâmbătă, după calificarea în finala turneului de la Montreal, că atunci când este obosită, este relaxată, astfel că poate juca un tenis mai bun, ea făcând referire la faptul că a jucat patru meciuri într-un interval de 48 de ore.

“Când sunt obosită, sunt relaxată şi pot juca un tenis mai bun. Turneul acesta este foarte frumos, îmi place acest teren, mă simt foarte bine. Cred că pentru că sunt fericită pot câştiga meciuri. Este mereu o plăcere să joc aici, am amintiri frumoase din 2016. Urmează a fi un meci dificil, în care vreau doar să dau tot ce pot”, a spus Halep în interviul de pe teren.

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, cu premii totale de 2,8 milioane de dolari. Halep a trecut în semifinale de sportiva australiană Ashleigh Barty, locul 16 WTA şi favorită 15, scor 6-4, 6-1, şi duminică va juca pentru al treilea său trofeu din acest an.

În finală, Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului Sloane Stephens (SUA, locul 3 WTA)  - Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA). Simona Halep conduce cu 6-2 în confruntările directe cu Stephens şi are 2-4 la general cu Svitolina.

Pentru Halep este a cincea finală din acest an, după cele de la Shenzhen, Roland Garros – ambele câştigate, Australian Open şi Roma – pierdute.

Anul trecut, Halep a jucat în semifinale la Rogers Cup, când competiţia s-a disputat la Toronto. Ea a câştigat ediţia din 2016 a acestui turneu, tot la Montreal, iar în 2015 a pierdut în finală, în faţa elveţiencei Belinda Bencic, după ce a abandonat în decisiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite