Halep, avertizată: De ce Tomljanovici e convinsă că o poate bate pe Simona

Halep, avertizată: De ce Tomljanovici e convinsă că o poate bate pe Simona

Cele două sportive care se vor întâlni, în turul II de la Australian Open, au prefaţat confruntarea care va avea loc, miercuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep trece de la o australiancă la alta, în primul Grand Slam al anului. În turul II, ea o va întâlni pe Ajla Tomljanovici (69 WTA). 
 
Doar că, de această dată, vorbim despre o sportivă pe care Halep o cunoaşte destul de bine, spre deosebire de Cabrera, pe care a întâlnit-o în premieră, luni dimineaţă, în turul I. 
 
Tomljanovici - a trecut de Misaki Doi (84 WTA), scor 6-2, 6-1 - a jucat de trei ori cu Halep până acum, în circuitul feminin. Toate cele trei întâlniri au fost câştigate de Simona, după cum se poate vedea mai jos: 
 
*2020 (Adelaide, hard): 6-4, 7-5 Halep
 
*2019 (French Open, zgură): 6-2, 3-6, 6-1 Halep
 
*2018 (Cincinnati, hard): 4-6, 6-3, 6-3 Halep
 
În ciuda celor trei înfrângeri suferite până acum, Ajla Tomljanovici şi-a făcut curaj, amintind că a fost foarte aproape de o victorie contra Simonei Halep, acum trei ani.
 
„Cred că am avut-o în mână într-o dispută la Cincinnati. Încă mă macină acel eşec, am avut 3-0 în setul decisiv. E adevărat că n-am câştigat niciodată împotriva ei, dar au fost meciuri echilibrate. Simt că am o şansă, dacă îmi voi face treaba, aşa cum trebuie. Totul e posibil în tenisul din ziua de astăzi. Mai ales fetele ştiu acest lucru, inclusiv favoritele. Toate jucătoarele vin pregătite. Ultima dată, eu şi Simona ne-am înfruntat la Adelaide, anul trecut. Ţin minte că am rămas un pic în urmă, în ambele seturi. Dar şi atunci, la un moment dat, jocul meu a început să meargă. Ce-i drept, poate că a fost un pic prea târziu. Mai ales că ea a avut acea perioadă excelentă. Una peste alta, în tenisul de astăzi, totul se reduce la câteva puncte, care sunt atât de importante“, a declarat australianca de 27 de ani. 
 
Tomljanovici e cea mai bună jucătoare din Antipozi, în clasamenttul WTA, după Ashleigh Barty, liderul mondial.
Meciul cu Tomljanovici va fi o bătălie, un meci foarte dificil. La asta mă aştept, pentru că am jucat împotriva ei, în trecut, şi ştiu cum va fi, într-un fel. E o jucătoare bună, o adversară puternică, însă eu mă voi concentra doar asupra mea pentru că aşa am făcut de fiecare dată. Sunt pregătită pentru o luptă grozavă.
Simona Halep locul 2 WTA
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările