Halep, avertizată în privinţa Serenei Williams: Mats Wilander nu o vede bine pe Simona într-un meci cu americanca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) şi Serena Williams (10 WTA) s-au duelat de 10 ori până acum, bilanţul fiind de 9-1 în favoarea celei mai bune jucătoare din istoria tenisului.

Dintre toate aceste zece meciuri însă, nici unul n-a avut loc la French Open. E, de fapt, singurul Grand Slam în care Halep şi Williams nu s-au intersectat de-a lungul anilor. Pentru că, în rest, cele două au avut meciuri directe la Wimbledon (2011), US Open (2016) şi Australian Open (2019). De fiecare dată, s-a impus americanca în vârsta de 37 de ani.

Iar fostul mare jucător, Mats Wilander, acum expert Eurosport, e de părere că, dacă Simona şi Serena se vor întâlni, la Paris, Williams are şanse mai bune. 

„Nu cred că Serena poate câştiga titlul, dar cred că le poate bate pe Simona Halep, Naomi Osaka şi Sloane Stephens. Dar aş fi foarte surprins să o văd câştigând şapte meciuri pe zgură. Va câştiga un Grand Slam, dar nu French Open“, a spus Wilander. 

În acest sezon, Serena a jucat doar 12 meciuri (10 victorii, 2 înfrângeri) dintre care doar unul pe zgură. Revenită în circuit după o pauză de 53 de zile, americanca de 37 de ani a câştigat duelul cu Peterson (64 WTA) la Roma, după care s-a retras înaintea confruntării cu sora ei, Venus, din cauza unei accidentări. 

Rămâne de văzut dacă Serena va fi aptă de joc la French Open. Dintre toate turneele de Grand Slam, americanca a obţinut cele mai puţine trofee aici, doar trei (2002, 2013, 2015). Anul trecut, ea s-a retras înaintea duelului cu Maria Şarapova din turul IV din cauza unei accidentări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite