Halep apare la un post TV din România: Duminică seara va fi difuzată emisiunea dedicată victoriei de la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep a spus prin vocea antrenorului Daniel Dobre că evită posturile româneşti. Acum însă, după mult timp, constănţeanca a făcut o excepţie.

Simona Halep continuă să fie în centrul atenţiei pentru victoria senzaţională din luna iulie, la Wimbledon. 

Pentru a comenta acest succes, ea a acceptat să meargă la emisiunea „Garantat 100%“, prezentată de Cătălin Ştefănescu şi difuzată de TVR 1 (duminică, ora 21.00).

Despre ce va vorbi Halep?

În cadrul emisiunii, Halep va vorbi despre triumful de la Wimbledon. Mai multe detalii au fost oferite chiar de Cătălin Ştefănescu.

„Procesele interioare, ambiţia, dorinţa de performanţă, dar şi o anumită formă de seninătate, descoperirea plăcerii autentice de a te bucura de ceea ce faci sunt provocări despre care Simona vorbeşte pe larg şi în care ne putem regăsi cu toţii. Marea noastră campioană vorbeşte despre echipa din jurul ei, despre partea nevăzută a antrenamentelor şi etapelor de pregătire a turneelor în care joacă. Nu în ultimul rând, cu generozitate, Simona Halep deschide şi o cale prin care ne lasă să vedem o bună parte din viaţa ei personală. O viaţă personală şi o intimitate la care şi ea, la rândul ei, are tot dreptul, la fel ca fiecare dintre noi“, a spus Cătălin Ştefănescu, realizator Garantat 100%, la TVR.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite