Halep, aniversare printre chinezi: Simona se pregăteşte de petrecere în Asia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În săptămâna în care împlineşte 27 de ani, mai precis la 27 septembrie, Simona Halep va reveni pe teren după o lună în care a lipsit din circuitul feminin.

De la 27 august, de când a pierdut în turul I de la US Open cu Kaia Kanepi, românca a luat o pauză, iar acum va intra direct în turul II, la Wuhan, din postura de favorita numărul 1. 

Misiunea lui Halep pentru turul I s-a uşurat, ieri, în urma unui anunţ făcut de WTA. În mod normal, Simona ar fi trebuit să joace cu învingătoarea duelului Rybarikova (35 WTA) - Cibulkova (30 WTA). Doar că prima şi-a anunţat retragerea din motive medicale şi a fost înlocuită pe tabloul principal de Monica Niculescu (81 WTA). Aceasta fusese învinsă în meciul decisiv pentru accederea în turul I de americanca Sofia Kenin (62 WTA), scor 6-7, 6-4, 2-6. 

Osaka s-a retras şi ea

Nu doar Rybarikova a renunţat la Wuhan Open. Acelaşi lucru l-a făcut şi campioana de la US Open, Naomi Osaka (7 WTA), cea care tocmai a fost învinsă în finala de la Tokio de Pliskova (8 WTA), scor 4-6, 4-6. A fost primul eşec pentru japoneza de 20 de ani, după zece victorii consecutive! Osaka va fi înlocuită pe tabloul principal de Polona Hercog (78 WTA), de asemenea, un lucky-loser în calificări.

Halep, posibil traseu în Wuhan

*Turul I – Nu joacă

*Turul II – Cibulkova (30 WTA) sau Niculescu (81 WTA)

*Optimi - Kasatkina (13 WTA) / Pera (82 WTA)

*Sferturi – Svitolina (6 WTA) / Goerges (11 WTA) / Sabalenka (20 WTA) / Hsieh-W (29 WTA)

*Semifinale – Kerber (3 WTA) / Kvitova (5 WTA) / Bertens (12 WTA) / Barty (17 WTA) 

*Finală – Wozniacki (2 WTA) / Muguruza (14 WTA) / Pliskova (8 WTA)

Ce a făcut Simona la ultimele trei ediţii

Sezon Unde s-a oprit

2017 Turul II

2016 Semifinale

2015 Turul III

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite