Halep, peste Andreescu în opinia jurnaliştilor italieni: Ce note au primit cele două jucătoare după Miami Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO EPA

Italienii de la Tennis Circus au evaluat jucătoarele care au participat la Miami Open, turneu în care Simona Halep (2 WTA) a ieşit în semifinale, iar Bianca Andreescu în optimi.

Constănţeanca de 27 de ani a primit nota 8 pentru evoluţia ei: „Un turneu care se putea încheia prematur pentru Simona Halep a avut un final fericit datorită îndârjirii de care a dat dovadă. După ce a eliminat-o pe Townsend, fostul număr 1 mondial a fost în mare pericol să părăsească întrecerea la partida cu Polona Hercog, care a fost foarte aproape de victorie. Din cauza durerilor la genunchi, Halep n-a etalat cel mai bun tenis al său, dar a reuşit să meargă mai departe strângând din dinţi. Astfel, s-a calificat în semifinale graţie imensului ei spirit de luptătoare“.

Andreescu, care a cedat în duelul cu Kontaveit din motive fizice, a primit nota 7 în „catalogul de tenis“, potrivit Digi Sport: „După două săptămâni impresionante la Indian Wells, Bianca Andreescu a venit la Miami cu un nou statut, aflându-se acum în centrul atenţiei, dar şi cu probleme musculare. A învins-o din nou pe Irina Begu, a trecut şi de Kenin în al doilea tur, apoi a câştigat iar disputa cu Angelique Kerber, provocând şi o reacţie de indignare din partea germancei. Problemele la umăr s-au acutizat şi, din acest motiv, seria de zece victorii consecutive s-a încheiat, o performanţă incredibilă la acest nivel reuşită de o jucătoare de numai 18 ani“.

Turneul de la Miami Open a fost câştigat de Barty (9 WTA), care a învins-o în ultimul act pe Pliskova (4 WTA), scor 7-6, 6-3. 

De altfel, australianca de 22 de ani a primit nota maximă, 10, în timp ce finalista a fost notată cu 9. În viziunea italienilor, dezamăgirile de la Miami Open au fost Stephens (nota 2), Svitolina (3) şi Osaka (4).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite