Halep, analizată de o legendă a tenisului mondial: Wilander a subliniat ce îi lipseşte Simonei în acest moment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a trecut de Kaia Kanepi (71 WTA) în turul I de la Australian Open, iar meciul liderului mondial a fost imediat întors pe toate feţele pe Eurosport, postul care transmite competiţia.

Cu şapte titluri de Grand Slam în palmares dintre care trei la Australian Open (1983, 1984, 1988), Mats Wilander e printre cele mai respectate voci din lumea tenisului.

Suedezul de 54 de ani are emisiunea lui pe postul Eurosport, denumită „Game, Set, Mats“, iar astăzi a analizat victoria obţinută de Simona Halep în primul tur de la Australian Open.

Ce a spus Mats Wilander?

*Pentru mine, a fost interesant să o văd pe Simona Halep fără Darren Cahill. Sunt convins că i-a fost greu că a rămas fără antrenor, după patru ani cu Darren Cahill. E greu să nu-l mai ai acolo. Sigur, după meci, Halep va avea parte de un discurs de încurajare de la ceilalţi oameni din stafful ei, însă sunt convins că nu e acelaşi lucru.

*Condiţiile de aici cred că au ajutat-o un pic pe Simona, faţă de cele de la US Open. Simona e numărul unu mondial şi e bine că s-a calificat. A început să joace mai agresiv în setul doi şi a obligat-o astfel pe Kanepi să forţeze, să joace din ce în ce mai agresiv şi să caute lovituri mai tari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite