Halep, altă problemă medicală: A chemat medicul pe teren. „Sper să mă recuperez“

Halep, altă problemă medicală: A chemat medicul pe teren. „Sper să mă recuperez“

Simona Halep (2 WTA) a jucat, ieri, două ore şi 34 de minute, în confruntarea cu Ajla Tomljanovici (72 WTA), iar astăzi, când teoretic trebuia să aibă o pauză, a revenit pe teren pentru un meci de dublu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep a avut o partidă epuizantă miercuri şi rămâne de văzut cât de inspirată a fost decizia ei de a evolua şi la dublu, alături de puştoaica Charlotte Kempenaers-Pocz (16 ani).
 
Pe lângă faptul că cele două au fost învinse, astăzi, după cum „Adevărul“ a scris aici, meciul a creat şi o nouă problemă medicală pentru Simona. Concret, la scorul de 5-4 în primul set, românca a cerut intervenţia medicului, acuzând dureri la braţul drept. Chiar dacă, ulterior, „Simo“ a dus partida până la capăt, un semn de întrebare în privinţa capacităţii ei fizice a apărut după al doilea set. Asta deoarece, perechea româno-australiană a avut o cădere, oarecum inexplicabilă: a condus cu 5-1, dar a cedat cu 5-7!
 
De remarcat că, inclusiv după partida de miercuri, cu Ajla Tomljanovici, Halep a vorbit, din nou, despre situaţia ei medicală, însă despre problemele ei lombare: „Mi-am depăşit puţin limitele. Corpul meu... Spatele meu, am simţit că pocneşte ceva, la finalul meciului. Dar ştiu că am destul timp pentru recuperare până la următorul meci“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările