Halep, altă problemă medicală: A chemat medicul pe teren. „Sper să mă recuperez“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (2 WTA) a jucat, ieri, două ore şi 34 de minute, în confruntarea cu Ajla Tomljanovici (72 WTA), iar astăzi, când teoretic trebuia să aibă o pauză, a revenit pe teren pentru un meci de dublu.

Simona Halep a avut o partidă epuizantă miercuri şi rămâne de văzut cât de inspirată a fost decizia ei de a evolua şi la dublu, alături de puştoaica Charlotte Kempenaers-Pocz (16 ani).

Pe lângă faptul că cele două au fost învinse, astăzi, după cum „Adevărul“ a scris aici, meciul a creat şi o nouă problemă medicală pentru Simona. Concret, la scorul de 5-4 în primul set, românca a cerut intervenţia medicului, acuzând dureri la braţul drept. Chiar dacă, ulterior, „Simo“ a dus partida până la capăt, un semn de întrebare în privinţa capacităţii ei fizice a apărut după al doilea set. Asta deoarece, perechea româno-australiană a avut o cădere, oarecum inexplicabilă: a condus cu 5-1, dar a cedat cu 5-7!

De remarcat că, inclusiv după partida de miercuri, cu Ajla Tomljanovici, Halep a vorbit, din nou, despre situaţia ei medicală, însă despre problemele ei lombare: „Mi-am depăşit puţin limitele. Corpul meu... Spatele meu, am simţit că pocneşte ceva, la finalul meciului. Dar ştiu că am destul timp pentru recuperare până la următorul meci“.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE FURNIZATE DE EUROSPORT CU PROBLEMELE LUI HALEP, ASTĂZI, LA MECIUL DE DUBLU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite