Halep a ajuns pe mâna unui incompetent: Simona şi-a angajat un manager de comunicare care nu ştie să comunice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Hodor (dreapta)
Cosmin Hodor (dreapta)

Aşa cum se întâmplă de multe ori în România, oamenii care ar trebui să fie un liant între sportivi şi presă fac orice altceva decât ce scrie în fişa postului.

Simona Halep a fost timp de 16 săptămâni pe primul loc mondial, iar atunci când eşti cel mai bun în domeniul tău de activitate, normal ar fi să te înconjori de oameni care se ridică la nivelul tău. Din păcate, acest lucru nu e valabil pentru toţi cei care fac parte din staff-ul jucătoarei, care a disputat trei finale de Grand Slam, până la 26 de ani.

Dacă antrenorul australian al Simonei, Darren Cahill, e un profesionist desăvârşit, iar rezultatele muncii sale se văd - sub îndrumarea sa, Simona a ajuns pe locul 1 mondial şi a disputat două finale de Grand Slam - în schimb, românul angajat de Halep pe segmentul de comunicare e din alt film.

„Gazeta Sporturilor“ a publicat în ediţia de miercuri un detaliu care arată diferenţa care există între Halep şi alte jucătoare, care se folosesc de reţelele de socializare pentru a-şi promova imaginea. Imagine care, ulterior, e exploatată în momentul în care negociezi un contract de publicitate.

Potrivit sursei citate, pe durata Australian Open, contul de Facebook al Simonei Halep n-a fost actualizat deloc! Asta în timp ce alte jucătoare au postat imagini pe bandă, prin intermediul oamenilor care sunt angajaţi de ele pentru comunicare. În staff-ul Simonei Halep, acest rol e ocupat de Cosmin Hodor de la începutul anului. „Adevărul“ a încercat să ia legătura cu el pentru a afla de ce contul de Facebook al Simonei n-a mai fost actualizat de pe 14 ianuarie. Prin intermediul unui subaltern, Cătălina Negură, Cosmin Hodor a cerut să-i fie trimis un e-mail la care, ulterior, n-a răspuns!

În schimb, la câteva ore după ce a fost trimis e-mailul de la „Adevărul“, brusc, a apărut o nouă postare pe pagina Simonei de Facebook!

„Mulţumesc Melbourne pentru două săptămâni minunate. Sunt acasă, în refacere, alături de noul meu prieten (n.r. în imagine, Halep e alături de trofeul pentru locul 2). Mulţumesc tuturor pentru susţinere, voi reveni cât mai curând posibil“, a fost mesajul postat.

Prea ocupat, să aibă timp de Halep

E-mailul către Cosmin Hodor a fost trimis pe adresa acestuia, la ora 14.09. Timp de cinci ore, acesta n-a dat niciun semn de viaţă. Apoi, la ora 19.01, subalternul său, Cătălina, a revenit cu un SMS, iar de aici a continuat un schimb de mesaje, care a durat peste o oră şi pe care îl puteţi citi mai jos.

*Cătălina Negură (ora 19.01): Bună. Vă răspunde Cosmin în 10-20 min. I-am transmis.

*Amir Kiarash (ora 19.03): Aştept exact 20 de minute. Eram pe punctul de a pleca din redacţie. I-am trimis mailul acum exact 5 ore!

*Cătălina Negură (ora 19.06): Mulţumesc mult! Cosmin chiar a avut o zi plină...

*Amir Kiarash (ora 19.09): Eu vă mulţumesc că intermediaţi acest dialog de la distanţă între mine şi dumnealui. Chiar nu sunt ironic. Era mai bine dacă dumneavoastră eraţi manager de comunicare pentru Simona Halep. Eu acum a trebuit să întorc pagina de la tipografie, fiindcă a anunţat domnul Cosmin Hodor, într-un târziu, că are, totuşi, ceva de spus. Poate altul n-ar fi întors pagina de la tipografie. Repet, vorbim despre un mail trimis la ora 2! Oricum, vă mulţumesc, încă o dată, pentru ajutor.

*Cătălina Negură (ora 19.13): Amir, îmi pare rău de situaţie. Mulţumim că ne-ai informat. Din păcate, Cosmin este prins în foarte multe proiecte şi întâlniri. Dacă tu consideri oportun, mă poţi include în comunicarea cu el, cel puţin pe partea de club...

*Amir Kiarash (ora 19.14): Da. Sigur. Momentan însă, sunt în faţa calculatorului şi cu mâna pe Refresh, aşteptând mailul dumnealui. Să sperăm că va veni...

*Amir Kiarash (ora 19.40): Îmi cer scuze că insist, dar pagina poate fi ţinută până la ora 19.50. Credeţi că va veni vreun e-mail până atunci? Nu de alta, dar la ora 7 mi-aţi spus că răspunsul va veni în 10-20 de minute, iar acum e ora 7.40.

*Amir Kiarash (ora 19.57): Am dat drumul la pagină cu textul modificat. Scrisesem că Halep are un manager de comunicare, care nu comunică. Am scos această idee, deşi, fie vorba între noi, exact aşa e!!! Aştept, în continuare, e-mailul domnului Hodor şi o să public răspunsul lui pe adevarul.ro.

Nu-i suportă pe jurnalişti...

Răspunsul lui Cosmin Hodor n-a venit niciodată, însă acest lucru n-ar trebui să fie chiar o surpriză. În momentul numirii sale în funcţie, pe 6 decembrie, prosport.ro a scris că noul angajat al Simonei Halep va fi nevoit să lucreze cu jurnaliştii, deşi exact la acest lucru nu se pricepe.

Iată un fragment din articolul semnat pe prosport.ro de Alexandru Tăcină, specialist în tenis: „Cosmin Hodor şi-a călcat pe orgoliu şi a acceptat să lucreze într-un domeniu <<degradat>>. Asta pentru că Simona Halep nu putea fi refuzată: <<E o mare onoare pentru mine pentru că Simona mi-a propus să fac parte din echipa ei! Nu în fiecare zi un lider mondial îţi propune asta. Abia aştept să lucrez alături de ei şi voi face tot ce pot pentru a ne atinge obiectivele>>, a anunţat fostul director al turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy. Ţinând cont că un manager de comunicare trebuie să fie un bun diplomat şi să îşi cântărească vorbele şi acţiunile înainte de a transmite ceva presei, Hodor pare o alegere riscantă“.

A fost nevoie de ceva mai mult de o lună pentru ca noul angajat al Simonei Halep să-şi dovedească incompatibilitatea pentru funcţia pe care o deţine.

 CITEŞTE ŞI:

*Halep, în negocieri cu două branduri sportive din America: De ce Simona poate fi obligată să-şi micşoreze pretenţiile

*Halep câştigă bani şi pentru statul român: Ce impozite a plătit Simona pe prima încasată la Australian Open

*Halep, dezavantajată din cauza naţionalităţii: „Plăteşte preţul fiindcă e din România! Contează şi aspectul fizic“

*CTP râde de contestatarii lui Halep: Cum i-a catalogat pe cei care o atacă pe Simona pentru finala de la Melbourne

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite