Halep, admirată şi la eşec: Cu ce i-a impresionat Simona pe doi foşti jucători uriaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, o sportivă cu mult bun simţ
Simona Halep, o sportivă cu mult bun simţ

Simona Halep (2 WTA) a părăsit French Open 2020 în optimi, însă, în ciuda acestei dezamăgiri, a avut un comportament de nota 10, după duelul cu Iga Swiatek (Polonia, 19 ani, 53 WTA).

Simona Halep a fost favorita numărul 1 la Paris, dar a părăsit competiţia în optimi, înregistrând cel mai slab rezultat la Roland Garros din 2016 încoace.

Şi, totuşi, „Simo“ a arătat că ştie să gestioneze ca o mare campioană şi astfel de momente mai puţin plăcute. Discursul româncei de după eşecul cu Iga Swiatek, despre care „Adevărul“ a scris aici, i-a impresionat pe experţii Eurosport, postul care transmite French Open. Atât Yannick Noah, cât şi Alex Corretja, doi foşti mari jucători în circuitul masculin, au vorbit despre acest lucru pentru Eurosport.

Ce au spus?

*Yannick Noah: Simona a fost atât de elegantă în reacţie. N-a căutat scuze. E o campioană şi o respect cu adevărat. A pierdut în faţa unei jucătoare care a jucat, probabil, unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei sale. Mi-a plăcut mult cum a reacţionat la înfrângere.

*Alex Corretja: Niciodată nu simt că sunt dezamăgit de Simona. Chiar şi când nu joacă la nivelul ei cel mai bun, mereu încearcă. De obicei te gândeşti că va găsi o soluţie, însă de data asta meciul a părut în controlul lui Swiatek. E dificil să găseşti soluţii când n-ai mai avut un adversar care să dicteze jocul până atunci. Încă de la primul game, Iga a jucat mai agresiv, controla mingea mai bine şi părea şi că loveşte mai puternic decât Simona.

CITEŞTE ŞI:

Halep, departe de perfecţiune: „E talentată, dar şi fiţoasă! Antrenorii o evită“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite