Halep, admirată de elveţience: Cum a fost descrisă Simona de jucătoarea pe care a învins-o categoric duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patty Schnyder
Patty Schnyder

Simona Halep (1 WTA) are un joc atât de încântător, încât până şi adversarele ei nu pot decât să recunoască valoarea superioară a româncei.

Simona Halep a trecut, fără emoţii, de veterana Patty Schnyder (39 de ani) pe care a învins-o cu scorul de 6-2, 6-1. După această înfrângere, cea mai experimentată jucătoare din lotul Elveţiei a vorbit la superlativ despre liderul WTA.

„Simona Halep e numărul 1 mondial şi nu sunt singura care a simţit asta. Intensitatea cu care joacă, faptul că nu-ţi oferă puncte, şi loviturile ei grozave au fost mai mult decât am putut duce. Ieri, nu era programat ca eu să intru azi, dar Timea (n.r. – Bacsinszky) a acuzat dureri la muşchii aductori şi m-am trezit în faţa faptului împlinit. Pentru mine a fost o mare onoare să joc la simplu cu Simona Halep. I-am urat succes pentru tot sezonul, e o mare campioană“, a declarat Schnyder, potrivit Telekom Sport.

Elveţianca s-a arătat surprinsă că România a rezolvat calificarea în Grupa Mondială după primele trei meciuri.

„Nu ne-am aşteptat să pierdem în trei meciuri, am avut încredere şi o săptămână bună de antrenamente. Aş fi vrut şi eu să joc mai bine, dar a contat mult atmosfera extraordinară din sală penru acest rezultat. M-am bucurat mult să revin în echipa Elveţiei“, a spus jucătoarea care a adunat 73 de meciuri în Fed Cup (50 de victorii şi 23 de înfrângeri).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite