Halep, admirată şi de cele mai mari rivale: Pliskova, descriere superbă pentru Simona, înaintea duelului din weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) şi Karolina Pliskova (5 WTA) se vor duela, în weekend, pentru un loc în semifinalele Fed Cup. Chiar dacă sunt rivale, există un respect uriaş între ele.

România şi Cehia se vor întâlni pe hard-ul de la Ostrava, iar dacă Simona Halep e vedeta tricolorelor, cehoaicele mizează, în primul rând, pe Karolina Pliskova. Aceasta a vorbit la superlativ în presa din Cehia despre marea ei rivală din acest weekend.

„Simona e una dintre jucătoarele care fac circuitul încântător. Pentru cât de bună e şi cât de mult a câştigat în cariera ei până acum, a rămas cu picioarele pe pământ. Ne înţelegem foarte bine. Chiar dacă n-am multe prietene în circuit, ea e una dintre ele. Ne antrenăm împreună adesea, vorbim de fiecare dată în vestiar, iar rivalitatea dintre noi e una frumoasă. Abia anul trecut am învins-o prima dată pe Simona în circuitul WTA, la Madrid, dar tot timpul, chiar şi când pierdeam, am forţat-o cât am putut de mult. Ştiam că n-o să pierd toată viaţa în faţa ei“, a spus Pliskova.

6-2 e bilanţul confruntărilor Halep – Pliskova în cele opt partide de până acum, însă Pliskova a câştigat ultimul meci direct, în Fed Cup, în 2016.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite