Halep, în al 9-lea cer: „Nici eu nu ştiu cum am revenit în acest meci!“. Primele declaraţii după o victorie fabuloasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (4 WTA) a făcut un meci de colecţie la French Open, trecând de Elina Svitolina (Ucraina, 6 WTA), în condiţiile în care adversara a avut minge de meci în setul doi.

Simona Halep a izbutit una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria recentă a tenisului feminin. Iar asta în faţa jucătoarei care a avut cele mai bune rezultatele în circuitul WTA în acest an.

La finalul partidei, constănţeanca de 25 de ani a vorbit la Eurosport, postul care transmite French Open, iar declaraţiile ei au fost preluate şi de Digi Sport.

Ce a spus?

*La 5-2 am crezut că am pierdut meciul, dar am încercat să dau totul pe teren. Am fost relaxată şi asta m-a ajutat.

*Nu ştiu cum am revenit, a fost greu, a jucat bine şi puternic. Am fost un pic norocoasă, mai ales la ultimul punct al actului secund. Sunt fericită că am revenit şi că sunt în semifinale la Roland Garros.

*Am fost purternică, am câştigat pentru că am sperat până la final. Am avut parte şi de sprijinul tribunei. Vă mulţumesc!

*Mă simt bine, un pic obosită, dar sunt pregătită. Vreau să intru pe teren mâine şi să fiu fericită, să câştig mâine şi să joc, din nou, o finală aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite