Hagi, veşti proaste după testele pentru COVID-19: Viitorul a devenit focar de infecţie

Hagi, veşti proaste după testele pentru COVID-19: Viitorul a devenit focar de infecţie

Gheorghe Hagi supervizează ce se întâmplă la Viitorul în acest sezon din postura de patron

Formaţia din Ovidiu va solicita amânarea următorului meci din campionat, cel cu Poli Iaşi, programat pentru duminică, 1 noiembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cândva, cazurile de coronavirus la echipele din Liga I reprezentau o noutate. Acum, săptămânal, avem zeci de cazuri, nu doar la echipele de fotbal, ci la toate sporturile.
 
Astăzi, Viitorul, echipa patronată de Gheorghe Hagi, a primit rezultatele testelor COVID-19 pe care grupările din Liga I sunt obligate să le efectueze la fiecare 14 zile. Din păcate pentru fosta campioană a României, nouă rezultate au fost pozitive. Potrivit informaţiilor venite dinspre Ovidiu, vorbim despre cinci jucători şi patru persoane care fac parte din stafful antrenorului Ruben de la Barrera.
 
Având în vedere că Viitorul avea deja doi fotbalişti bolnavi, George Ganea şi Radu Boboc fiind printre victimele dezastrului sanitar de la naţionala de tineret, Viitorul ia în calcul amânarea partidei cu Poli Iaşi din etapa cu numărul 9.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările