Hagi spune adevărul despre actuala echipă naţională şi despre Iordănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jocul naţionalei României la Euro 2016 a fost analizat şi de Gheorghe Hagi, care a spus ce crede despre actuala reprezentativă.

"România e o echipă care se apără bine şi contraatacă. Dar e mai greu să atace poziţional. Asta se ştia. Jucătorii noştri au fost obosiţi pentru că au alergat după minge, elveţienii au pasat mult. Poate că nu se lucrează suficient la faza de atac. Ar trebui să creăm o strategie de învingător, să ai personalitate...Dacă spunem de la început că elveţienii sunt mai buni, atunci nu are rost să mai vorbim. Eu nu mă simt inferior niciodată, asta e mentalitatea mea. Trebuie să ştii să selectezi jucători care să ducă această presiune. Trebuie să ai o strategie de învingător, altfel te duci şi te simţi inferior în faţa tuturor. Jucăm cu apărare ermetică şi vedem ce-o ieşi în faţă. Noi ce idee avem? Nu vorbim despre jucători individual, ci de o strategie prin care să putem să ne impunem. Românul e tehnic şi are minte. Când am avut strategie, am creat echipe care au câştigat, echipe campioane", a declarat Hagi la Dolce Sport.

 Deşi nu a rostit numele lui Anghel Iordănescu, e clar că vorbele lui Gică Hagi n-au cum să nu-l atingă pe selecţioner. Hagi e al doilea component al generaţiie de Aur, care îl pune la zid pe Iordănescu. Vezi AICI cine a fost primul critic al antrenorului

De ce trebuie să ne temem de albanezi? Capitolul la care ne sunt net superiori

 VIDEO Primele imagini cu bătaia dintre stelişti şi dinamovişti de la Paris. Scandalul continuă

"Elveţia trebuia să câştige de o mie de ori!" Cine spune acest lucru

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite