Hagi a rupt tăcerea: De ce şi-a dat demisia de la echipa pe care o patronează

Hagi a rupt tăcerea: De ce şi-a dat demisia de la echipa pe care o patronează

Gheorghe Hagi a transformat VIitorul într-o echipă respectabilă în România

La două săptămâni de la momentul în care a luat o decizie neaşteptată pentru iubitorii fotbalului, fostul mare internaţional a expus motivele acestei mutări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viitorul a ajuns pe mâna spaniolului Ruben de la Barrera, după ce Gheorghe Hagi a renunţat la postul de antrenor, după cinci ani şi zece luni.

În această perioadă, Viitorul a cucerit un titlu, o Cupă a României şi o Supercupă a României, însă sezonul recent încheiat a fost sub standardele din anii trecuţi, formaţia din Ovidiu ajungând în play-out. Aici însă, Hagi a defilat cu Viitorul, câştigând competiţia pentru evitarea retrogradării cu brio, fără emoţii. Chiar şi aşa, fostul internaţional a considerat că e momentul să-şi ia o pauză şi motivele tocmai le-a explicat la Telekom Sport, după două săptămâni în care nu oferise nicio declaraţie în mass-media.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

*Această decizie, din punctul meu de vedere, a fost logică. Era normal ca după 10 ani în care am muncit foarte mult la Academie şi 6 ani la echipa mare, trebuie să vină şi ziua în care să las locul altcuiva. 

*S-a terminat un ciclu, am scos şi o carte despre performanţele mele. Am dus echipa la un nivel destul de bun. An de an am luat-o de la capăt, cu toate plusurile şi minusurile. Vreau o pauză, apoi va urma altă provocare. 

*Plăcerea de a antrena n-a dispărut, simt nevoia să fiu pe teren. Bineînţeles că mă văd să revin. Când vom avea parteneri să putem face performanţă în Europa, vom vedea, negociem.

*Nu ştiu cât durează pauza. Săptămâna viitoare se poate termina vacanţa. Mi-aş dori să antrenez o echipă care să vrea să câştige, să câştige şi în Europa. Contează ambiţia, obiectivul! Mă văd şi în afara Europei, oriunde.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările