Hagi, reacţie promptă după ce a fost ameninţat cu judecata de patronul de la PAOK: „Regele“ a făcut repede pasul înapoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Gheorghe Hagi a căutat să-l lovească în Răzvan Lucescu, ironizând faptul că antrenează PAOK Salonic, un club al cărui patron a intrat cu pistolul pe teren. Remarca fostului internaţional a dat naştere la un scandal destul de mare.

Gheorghe Hagi e un om de neatins în România, care îşi permite să zică orice despre oricine. Doar că, de această dată, fostul mare fotbalist şi-a ales o ţintă greşită.

În euforia calificării naţionalei de tineret în semifinalele Euro 2019, Hagi a declanşat un atac virulent la adresa lui Răzvan Lucescu, luându-l pe acesta peste picior: „Să se ducă la pistolarii lui din Grecia!“. În mod evident, remarca lui Hagi l-a vizat pe Ivan Savvidis, patronul clubului la care antrenează Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

Imediat după ce a aflat de declaraţia lui Hagi, omul de afaceri grec a luat legătura cu avocaţii săi pentru a-l da în judecată pe fostul mare fotbalist. Pentru a scăpa de un scandal, „Regele“ a făcut un pas înapoi şi a publicat un comunicat pe site-ul oficial al Viitorului.

Ce scrie în comunicatul semnat de Hagi?

În urma declaraţiilor oferite la finalul partidei cu Franţa, de la Campionatul European U21, se impun următoarele precizări:

- Am dorit să am o reacţie doar faţă de declaraţiile antrenorului Răzvan Lucescu, pentru că este vorba despre o întreagă generaţie care a reuşit o performanţă extraordinară, nu doar de 5-6 jucători.

- Îl asigur pe patronul clubului PAOK, Ivan Savvidis, de respectul şi aprecierea mea, ştiu ce înseamnă să susţii financiar un club care face performanţă si îi urez succes în continuare.

Cu deosebit respect, Gheorghe Hagi!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite