Hagi a răbufnit din nou: „Nu mai suport! Nu se poate aşa ceva“

Hagi a răbufnit din nou: „Nu mai suport! Nu se poate aşa ceva“

Gică Hagi

Gică Hagi a ieşit din nou în public pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Nu mai suport! Vreau să-i batem pe cei de afară. Nu sunt mai buni ca noi. Dar ne trebuie organizare. Fotbalul romanesc trebuie resuscitat! Liga 1, a 2-a şi a 3-a trebuie organizate bine. Trebuie să existe şi centre de copii şi juniori şi să avem competiţii la cel mai înalt nivel!

Nu putem face meciuri sâmbătă la 11 dimineata la Botoşani, când copiii au şcoală vineri! Cum ajung ei la Botoşani sau la Iaşi? Îmi iau inima în dinţi şi vă spun toate astea. Nu se poate aşa ceva! Domnilor, copilul trebuie să meargă la şcoală.

Campionatele trebuie făcute pe zone, iar la final trebuie turnee finale. Ce grupă de elită facem când copilul stă 3 zile pe drumuri? Păi, mai merge copilul la şcoală? Cine îi scuteşte? Apoi spuneţi că nu promovează BAC-ul. Pai, cum să o facă?", a declarat Gică Hagi într-o conferinţă de presă, citat de gsp.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: