Hagi îl pune pe Torje la zid: "S-a vrut ironic, dar nu i-a ieşit. Trebuia să gândească înainte să deschidă gura"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Hagi, cel mai mare fotbalist din istoria României, a luat atitudine după eliminarea României şi nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume.

Mai întâi Hagi l-a criticat pe Torje, fotbalist lansat chiar de el în fotbalul mare la Timişoara. "Nu e adevărat cum a spus Torje, că n-am câştigat nimic, dar am fost prezenţi la turnee finale europene şi mondiale. Sunt puţin supărat pe el, a vrut să fie ironic, dar nu i-a ieşit. Noi, totuşi, am şi câştigat ceva. Am ajuns unde am ajuns în America, apoi am câştigat campionate cupe şi trofee internaţionale cu echipele de club, aşa că trebuia să să gândească înainte de a spune ceva. Noi am fost şi valoroşi, dar şi motivaţi. Am avut un mediu bun, am făcut performanţe. Trebuia să fie mai atent la ce a vorbit“, a spus Hagi, care a identificat apoi câteva cauze ale eşecului cu Grecia.

"S-a văzut pe teren că ne putem apăra, dar producem puţin fotbal în jumătatea adversă. Ne batem cu echipe bunicele, dar nu cu alea care au experienţă sau sunt bune. Aici nu e vorba doar de selecţioner, ci şi de jucători. Repet, mă doare când aud jucătorii noştri care spun că n-au valoare. Vă daţi seama cum au intrat ei pe teren, dacă au zis că n-au valoare? Cine abandonează este pe jumătate mort! Problemele la noi ţin şi de loturile de juniori, de felul în care este susţinut fotbalul din spate, de strategia pe care vrem să o urmăm.Dacă n-ai jucători care să dribleze, care să rupă un echilibru, care să execute o lovitură liberă, atunci e grav şi totul ţine de selecţie şi de modul în care se lucrează la juniori“, a mai zis Regele la Digisport Special.

"Trebuie să muncim foarte mult. Cred că în aceşti 10 ani în care nu am mai fost la niciun Mondial, naţionala României a pierdut în mentalitate. Jucătorii nu mai simt forţa, puterea de a câştiga un meci important"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite