Hagi n-a mai rezistat! Vorbe grele la adresa adversarilor şi a lui Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi
Gică Hagi

Viitorul, antrenat şi patronat de Gică Hagi, se află la numai două meciuri de câştigarea primului titlu de campioană a României.

Hagi simte presiunea succesului şi a organizat o conferinţă de presă incendiară în care a spus lucrurilor pe nume. El nu şi-a cruţat rivalele şi nici pe finul său, Gigi Becali: 

“Este lipsă de respect faţă de copiii aştia, nu pot să câştige un meci că imediat se aruncă cu acuzaţii. Nu au probe, dar vorbesc despre noi. Noi am tăcut şi am jucat. Probabil că acum sunt speriaţi că avem şi noi şansa noastră de a câştiga titlul, o şansă unică, dar făcută pe multă muncă.

Să întrebaţi jucătorii câte ore stau cu mine la antrenamente şi cum muncesc! Iar o să se găsească cineva care să spună că am început să mă simt persecutat. Staţi liniştiţi, că eu lupt, pentru că am valori profesionale bune", a zis Hagi la conferinţa de presă.

S-a început cu vorbe şi vorbuleţe. Fiecare zice de noi ce vrea, iar noi nu am spus niciodată nimic de ei şi nici nu i-am jignit. Ei continuă să arunce.

Important este ce face Viitorul. Cum să câştige campionatul? Păi cine e Viitorul? Ce, are vreo şansă? Niciuna. Titlul e făcut, e câştigat. Este o luptă prea... şi nu vreau să intru în ea.  S-a vorbit mult şi despre meciurile cu Astra, ce să mai zic? Păi Steaua nu i-a bătut? Dinamo nu i-a bătut? Eu am văzut la televizor în ultima vreme că Steaua şi Astra leagă o relaţie, deci noi ce să facem, să ne dăm la o parte?

Ca să primeşti, trebuie întâi să dai. Şi eu dau. Campionatul se va lua cu ajutorul Celui de Sus. Noi trebuie să jucăm bine ca să avem şansă. Aţi văzut ce şansă am avut cu Steaua, când i-am bătut cu 3-1! Pe aia a dat-o Dumnezeu! Au avut şi ei şansa lor, că s-a accidentat Hodorogea şi am jucat în 10.

Poate a venit rândul nostru să câştigăm! Becali ştie că e greu să ia titlul, nu doarme noaptea. Eu dorm. Eu am investit 30.000 de euro, el 8 milioane, aşa că presiunea e la el. Nu e aşa cum zice Gigi că ar fi deja campioni”, a mai zis Hag, conform gsp.ro. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite