Hagi, fără milă cu jucătorii de umplutură: A dat afară un fotbalist cu 9 selecţii în naţională. Comunicatul oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul a încheiat 2019 în genunchi, cu patru înfrângeri în ultimele cinci partide de campionat, şi, drept urmare, patronul şi antrenorul clubului a început curăţenia.

Viitorul va juca, luni, 3 februarie, primul meci oficial din 2020, urmând să întâlnească Poli Iaşi, în deplasare, în etapa a 23-a. 

Va fi prima dintr-o serie de patru partide de foc pentru trupa lui Hagi în tentativa de a prinde play-off-ul. În acest moment, echipa se află pe locul 6, ultimul de play-off, cu 35 de puncte. Prima rivală aflată în spate, adică Botoşani, are 33 de puncte.

Aşa cum era de aşteptat, după finalul dezastruos de an, Hagi a făcut o curăţenia temeinică la Viitorul şi, după Eric şi Calcan, a renunţat, astăzi, şi la Steliano Filip (25 de ani), fotbalist cu 9 selecţii în naţionala României.

După plecarea de la Hajduk Split, cariera lui Filip a luat-o pe o pantă descendentă. Mai întâi, a fost retrogradarea cu Dunărea Călăraşi, în sezonul trecut, iar acum şederea scurtă de la Viitorul, unde a adunat 12 meciuri în campionat dintre care doar două ca titular.

Ce a anunţat Viitorul printr-un comunicat oficial?

Începând de astăzi, fundaşul stânga Steliano Filip nu mai este jucătorul formaţiei noastre, după ce FC Viitorul şi jucătorul au ajuns la un acord pentru încetarea contractului pe cale amiabilă.

Steliano Filip a sosit la FC Viitorul în iunie 2019 şi a evoluat în 14 partide pentru formaţia noastră în toate competiţiile.

FC Viitorul îi mulţumeşte pentru evoluţiile în tricoul negru-albastru şi îi doreşte succes în continuare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite