Hagi: ”Jucătorii trebuie să-și recapete încrederea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi trebuie să salveze sezonul pentru Galatasaray
Gheorghe Hagi trebuie să salveze sezonul pentru Galatasaray

Hagi este îngrijorat înaintea marelui derby cu Beșiktaș de duminică pentru că jucători Galatei au arătat în ultima perioadă o lipsă de încredere în forțele proprii. Regele crede că o victorie ar readuce liniștea în vestiarul echipei sale. 

”În ultima vreme jucătorii mei au arătat o lipsă de încredere în forțele proprii. Ei trebuie să-și recapete încrederea și acest lucru va veni doar în momentul în care vom începe să câștigăm meciuri”, a spus Hagi pentru GS TV, postul de televiziune oficial al celor de la Galatasaray. ”Avem nevoie de cele trei puncte din meciul cu Beșiktaș și vom face tot posibilul să le câștigăm. Cred că ne vom impune”, a mai spus antrenorul Galatei, care are un palmares excelent pe teren propriu cu ”vulturii negri”.

”Îmi aduc aminte că am câștigat fiecare meci cu Beșiktaș pe Ali Sami Yen, atât ca jucător cât și ca antrenor. Cred că vom obține din nou un rezultat bun”, a adăugat Hagi.

Disputa dintre Galatasaray și Beșiktaș este una între două echipe care au dezamăgit în acest sezon. Galata este pe locul 10, la 13 puncte în spatele liderului Trabzonspor, în fața căruia a pierdut cu 1-0 în urmă cu două săptămâni. Pericolul vine însă din subsolul clasamentului, echipa lui Hagi fiind la doar șapte puncte de primul loc retrogradabil, iar orice pas greșit o poate afunda și mai mult. 

Nici Beșiktaș nu o duce mai bine. Este pe locul șase după ce a avut un start fulminant de sezon, dar apoi a intrat într-o pasă neagră. Vulturii negri sunt la nouă puncte de lider, dar accidentările lui Quaresma și Guti i-au dus la o serie dezamăgitoare, cu doar două victorii în ultimele șapte meciuri, incluzând două egaluri cu codașele Kasimpasa și Konyaspor.

Partida va fi ultima disputată de Galata pe celebra arenă Ali Sami Yen. Clubul plănuiește ca din luna ianuarie să se mute pe noua Turk Telekom Arena, un stadion de cinci stele care a costat 180 de milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite