Hagi, încântat: Viitorul a mai vândut un jucător pe o sumă mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproape două săptămâni după ce l-a dat pe Gabi Iancu în Rusia, contra sumei de 500.000 de euro, finanţatorul formaţiei din Ovidiu a reuşit o mutare şi mai bună din punct de vedere financiar.

Viitorul are o serie de trei remize în Liga I şi ocupă locul 8 din 16, de play-out, dar pare că nici nu şi-a propus să prindă play-off-ul în actuala ediţie de campionat. Iar asta pentru că, în această iarnă, cu aprobarea lui Gheorghe Hagi, echipa s-a despărţit de doi dintre cei mai buni jucători.

Mai întâi, la mijlocul lunii ianuarie, a fost plecarea lui Gabi Iancu în Rusia, despre care „Adevărul“ a scris aici. Iar acum, Viitorul s-a despărţit şi de fundaşul Virgil Ghiţă (22 de ani), de asemenea, om de bază. Potrivit presei din Ungaria, Ghiţă - a jucat pentru România U21 la Europeanul din 2019, când tricolorii mici s-au clasat pe 4 - va semna cu Ferencvaros contra sumei de 800.000 de euro.

Ferencvaros e lider în prima ligă din Ungaria după 17 etape, având 39 de puncte strânse din 16 meciuri. Fehérvár, la care sunt legitimaţi doi jucători români, portarul Tordai şi fundaşul Adrian Rus, e pe 2, cu 32 de puncte din 16 partide.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite