Hagi, încântat de explozia lui Ianis la Rangers: Le-a spus scoţienilor secretul fiului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi savurează reuşitele fiului său la Rangers
Gheorghe Hagi savurează reuşitele fiului său la Rangers

Gheorghe Hagi a „fiert“ pentru că băiatul său n-a fost promovat la Fiorentina şi la Genk şi e tot mai convins că Ianis a ajuns unde trebuia prin împrumutul la vicecampioana Scoţiei.

Ianis Hagi va juca, diseară (ora 19.00, Digi Sport 1), un nou meci uriaş pentru Rangers, în returul cu Braga din Portugalia.

Partida începe de la scorul de 3-2 pentru scoţieni după ce, în prima manşă, mijlocaşul român a fost cel mai bun om de pe teren, contribuind la victoria celor de la Rangers cu două goluri.

Calificarea în optimile Ligii Europa se va decide însă, diseară, şi acesta poate fi un nou prilej pentru Ianis Hagi de a străluci la nivel continental. Rămâne de văzut dacă va şi reuşi, însă, până atunci, tatăl său a explicat pentru cei de la „The Scottish Sun“ secretul exploziei fiului său la Rangers.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

*Încă de la început, Steven Gerrard (n.r. – antrenor Rangers) a fost foarte clar în ceea ce priveşte dorinţa sa de a-l aduce pe Ianis la Rangers. A fost convins de calitatea sa.

*Antrenorul are un rol foarte important în dezvoltarea lui Ianis. Ştie exact cum să scoată tot ce e mai bun de la el. Ştie cum să vorbească cu el şi cum să-l integreze în echipă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite