Hagi, furios: Ce ofertă a primit pentru un jucător al Viitorului de la naţionala de tineret şi cum a reacţionat

Hagi, furios: Ce ofertă a primit pentru un jucător al Viitorului de la naţionala de tineret şi cum a reacţionat

Viitorul are cinci oameni în lotul deplasat de Mirel Rădoi la Euro 2019, iar Gheorghe Hagi speră ca valoarea lor de piată să crească spectaculos, după calificarea României în semifinalele competiţiei.

Radu Boboc (20 de ani), Virgil Ghiţă (21 de ani), Ianis Hagi (20 de ani), Andrei Ciobanu (21 de ani) şi Tudor Băluţă (20 de ani) sunt cei cinci fotbalişti ai Viitorului care se află, în acest moment, în lotul României U-21.

Ce-i drept, ultimul a şi fost transferat deja de Brighton, însă ceilalţi pot deveni ţinte pentru cluburile din Occident, după ce naţionala de tineret a strălucit la această ediţie a Campionatului European. 

Deocamdată însă, ofertele sosite pe adresa Viitorului nu l-au satisfăcut pe Gheorghe Hagi şi, potrivit Digi Sport, acesta a avut o răbufnire, după ce un club s-a interesat de preţul lui Boboc.

Ce a spus Hagi?

*Ce să zic de Boboc? M-a chemat cineva acum, de aia sunt puţin nervos, şi m-a întrebat dacă e valabil cu 300.000 de euro să-l dau pe Boboc. Păi, chiar aşa devalorizaţi cota jucătorilor români?

*Cum să pomeneşti semifinalist de Campionat European şi 300.000? O să fac şi eu ca Mihai Rotaru (n.r. - patronul de la CSU Craiova) şi o să cer patru, cinci, şase milioane. Acum o să cer şi eu, ce să fac?

CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 

FOTO Presupusul huligan care a umplut-o de sânge pe prietena lui Manea: fotografie The Sun cu momentul de după incident

 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: