Hagi, fermecat de Halep: Cum a făcut „Regele“ fotbalului românesc o plecăciune în faţa reginei tenisului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi a fost printre primii oameni care au suţinut cariera Simonei Halep, atunci când aceasta era o fetiţă la început de drum. Acum, fostul internaţional savurează performanţele Simonei la nivel mondial.

Gheorghe Hagi a lăsat ce avea de făcut în ţară şi s-a dus la Paris pentru a fi alături de Simona Halep în semifinala cu Garbine Muguruza (3 WTA). 

Fostul mare fotbalist va fi în tribune şi sâmbătă, atunci când constănţeanca de 26 de ani o va înfrunta în ultimul act pe Sloane Stephens (10 WTA). Într-o intervenţie la Digi Sport, Hagi a vorbit la superlativ despre marea campioană care a devenit Simona Halep.

Ce a spus Hagi?

*Am mers pentru meciul ăsta şi pentru următorul, pentru finală. Ştiam că va juca finala. Eram convins că va câştiga cu Muguruza. Gestionează foarte bine momentele cheie, partea tactică e completă, are forţă mentală. Puterea unor jucători mari e mentală. Trebuie ai autocontrol, să domini, să ai iniţiativă.

*Nu mai pomeniţi de presiune, sportivul mare, presiunea e plăcerea de a juca. Presiunea înseamnă a deveni cel mai bun. El joacă pentru suporteri, acesta este sportivul mare, care e campion, care e puternic. 

*Simona a devenit în fiecare zi mai bună. Eu cred că are şanse mari să câştige, să fie atentă, să fie concentrată; totdeauna să analizezi adversarul, să ştie cum să o atace, unde să o atace. Stephens are o lovire bună.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite