Hagi e dezgustat total de atitudinea lui Gigi Becali. Comunicat dur al Viitorului la adresa patronului de la FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Gică Hagi s-a declrat profund dezamăgit şi dezgustat de atitudinea lui Gigi Becali vizavi de faptul că Viitorul a câştigat campionatul.

Viitorul a emis astăzi un comunicat oficial prin care critică modul în care FCSB a decis să acţioneze imediat după ce gruparea constănţeană a câştigat în premieră titlul de campioană.  

"Referitor la declaraţiile publice ale domnului Becali, din data de 25 mai 2017, preluate de mai multe site-uri şi publicaţii, dorim să precizăm următoarele:
- Dreptatea şi adevărul de care vorbeşte domnul Becali în declaraţia sa nu este stabilită de avocatul pe care-l plăteşte, ci va fi stabilită de instanţele de judecată, în cazul unui eventual proces.
- Dreptate şi adevăr este atunci când echipa noastră a terminat prima fază a sezonului competiţional la o diferenţă de 4 puncte faţă de FCSB.
- Dreptate şi adevăr este atunci când echipa noastră a obţinut o victorie şi un egal în meciurile directe cu FCSB, în Play-Off.
- Dreptate şi adevăr este şi atunci când cluburile de fotbal din România, cluburi din străinătate, oameni de fotbal, Federaţia Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal, ziarişti, ne-au felicitat pentru câştigarea titlului de campioni.

În rândul oamenilor care ne-au felicitat şi care ne consideră campioni se numară şi actualii şi foştii jucători ai echipei FCSB, conducătorii acestui club, dar şi cei mai mulţi dintre suporterii stelişti.
Singurul care nu ne-a felicitat şi care nu poate să accepte succesul nostru este domnul Becali.
Pe această cale îi transmitem domnului Becali că un campionat se câştigă pe terenul de fotbal, prin muncă şi nu cu bani, aşa cum se înţelege din atitudinea şi din afirmaţiile sale de genul "…să vedem cine va câştiga la sfârşit ….eu sunt cu banii …Gică e cu tehnicul (adică cu munca)"!!!!!!!!!

De asemnea îl intrebăm public pentru ce dreptate şi adevăr luptă şi pentru cine atâta timp cât lumea, inclusiv suporterii stelişti, jucătorii, foştii jucători, conducători, ne consideră campioni si ne-au felicitat pentru succesul obţinut?

Încheiem prin a menţiona că dl. Gheorghe Hagi nu s-a certat cu domnul Becali, însă este dezgustat şi profund dezamăgit de atitutidea acestuia şi de modul în care încearcă să câştige un campionat.
Suntem surprinşi şi dezamăgiţi de faptul că un club ca FCSB, care se consideră atât de mare, nu ştie să piardă şi, totodată, să accepte succesul nostru obţinut pe merite sportive" - se arată în comunicatul celor de la Viitorul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite