Hagi îl distruge pe Gigi Becali: „Mă uit şi mă crucesc!“. Ce l-a scos din sărite pe „Regele“ fotbalului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
hagi

Relaţiile dintre Hagi şi Becali s-au stricat prima dată, atunci când fostul fotbalist a fost instalat antrenor la Steaua. După ce s-au împăcat, latifundiarul l-a trădat iarăşi pe Hagi, atunci când a încercat să ia titlul câştigat de acesta pe teren printr-un tertip la TAS.

Gheorghe Hagi pare că a fost scârbit definitiv de Gigi Becali şi nici nu mai vrea să audă de vreo împăcare cu finanţatorul FCSB.

Iar ultimele afirmaţii făcute de Becali l-au enervat şi mai tare pe patronul şi antrenorul Viitorului. Campioana a influenţat lupta pentru titlu în ultimele săptămâni, pierzând cu CFR acasă, dar remizând cu FCSB. După aceste rezultate, Becali a pretins că Viitorul n-ar fi pierdut nici cu CFR, dacă Hagi ar fi mers pe mâna unor jucători care au fost trimişi pe teren cu FCSB.

Această afirmaţie a stârnit o reacţie vehementă din partea lui Hagi, după cum a scris Digi Sport.

Ce a spus Hagi?

*Am văzut că au început unii să facă formaţiile altora. Se spune că «De ce n-a jucat cu ălă? De ce l-a băgat pe altul?». Suntem în România şi în fiecare zi învăţ ceva nou. Vedeţi-vă de bucăţica voastră şi fiţi responsabili. Nu mutaţi diversiunea în altă partea. 

*Să nu-mi dea mie lecţii. Nu suntem la Steaua. Aici antrenorul face echipa. Mă uit şi mă crucesc. Păi, aşa pot să zic şi eu «De ce n-au jucat Nedelcu, Coman şi altul?». Eu voiam să joace ei.

*E o comedie. Sunt lucruri care n-au legătură cu fotbalul profesionist. Eu trăiesc într-un mediu pozitiv şi nu vorbesc despre alţii. Trebuie să vorbim mai puţin şi să jucăm mai mult.

*Vă daţi seama cât de jos am ajuns dacă alţii îmi spun cu ce echipă trebuie să joc eu? În România nu e bine să te uiţi la tine, să-ţi faci temele. Mereu ne uităm la vecini şi dăm vina pe ei când nu îndeplinim obiectivele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite